Mag ik mij even voorstellen? Ik ben Geert (1962) en presenteer al enkele jaren verschillende evenementen met heel veel plezier. Als moderator/dagvoorzitter voor uw evenement kan ik een belangrijke bijdrage leveren. Via Sharedsuccess zijn sprekers als een Jan van Halst, Jort Kelder, Hennie Kuiper of iemand naar uw wens binnen handbereik. Mooie en bijzondere locaties zoek ik graag voor u op, waarbij het organiseren van een diner tussen prachtige klassieke sportwagens is geen probleem.

Organiseert u een activiteit waarbij u een speaker nodig hebt, u kunt denken aan een hardloopwedstrijd, of wielerwedstrijd: bel mij gerust! Ik heb eveneens veel ervaring als veilingmeester.

Als acteur werk ik af en toe mee aan commercials, maar ook aan in films, zo ook in de nieuwste film van Herman Finkers en Johan Nijenhuis, “De beentjes van sint Hildegard” die begin 2020 in de Nederlandse bioscopen komt.

Ook in Hanna van Hendrik, het succesvolle Theaterstuk van Johanna ter Steege werd mij een rol aangeboden, maar deze moest ik helaas laten gaan i.v.m. te drukke overige werkzaamheden.


Kortom: Bel voor een afspraak!

Contact